THURSDAY INSPO #2 – INTERIEUR WISHLIST

Sinds maart woon ik weer op mezelf. Ik ben verhuisd met meubels die ik nog had, wat oude meubels van me ouders en opa en oma. Alhoewel me huisje langzaam steeds meer naar mijn smaak is ingericht (heb inmiddels al een nieuwe bank, vloerkleed, accessoires e.d.) Staat er nog meer dan genoeg op mijn wishlist.1. HKliving Egg Chair Zwart

Serieus hij is nice toch? Deze stoel staat ook echt boven aan in mijn wishlist en daar zal die voorlopig nog wel blijven staan. Hij is namelijk vrij prijzig (bijna €400,-) en aangezien ik nog veel andere meubels e.d. nodig heb in mijn appartement besteed ik daar eerst mijn geld aan.

2. VITTSJÖ kast van Ikea

Op de instagram stories van Madeleine Bitici kwam deze foto voorbij. Ik dacht meteen dit is echt perfect voor bij mij in huis. Als je namelijk de huiskamer binnenkomt heb ik echter de deur een kleine verloren ruimte waar deze kast precies zou kunnen staan. Eerst wou ik er een grote plant neer gaan zetten maar toen ik dit voorbij zag komen dacht ik, dit is eigenlijk wel perfect voor in die hoek.

3. Fotolijsten

Voor boven de bank in de huiskamer wil ik nog een aantal zwarte lijsten hangen met zwartwit prints. Ik heb nog niet helemaal uitgezocht welke prints ik uiteindelijk wil want er is zoveel leuks om uit te kiezen, maar ik moet echt een keer een keus gaan maken zodat ik wat boven mijn bank heb hangen.

3. Salontafel Cupid van Zuiver

Deze stond op mijn wishlist maar ik heb mijn huis inmiddels al met goud accenten ingericht dus deze koper kleur gaat hem niet worden. Wel wil ik nog in deze stijl tafeltjes. Misschien juist met een glazen plaat en zwart frame. Maar heb nog niet echt gezocht naar iets wat daar op lijkt.

4. Voorraad potten

Mijn keuken is best klein en heb daar eigenlijk nog niets aan gedaan. Ik heb nu een kleine tafel tegen de muur staan maar wil daar een hogere bartafel voor neerzetten met twee krukken. Boven de tafel tegen de muur wil ik planken hangen en die volzetten met voorraadpotten. Ziet er én leuk uit en daardoor krijg ik weer wat meer ruimte in mijn keukenkasten voor andere dingen.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie