THURSDAY INSPO #3 – BLOGGERS I FOLLOW

Als eerste wil ik je bedanken dat je mijn blog volgt, soms leest of toevallig deze post alleen! Yay! Maar voor vandaag ga ik delen welke blogs ikzelf volg. Chantal heeft dit al een keertje eerder gedaan. Om te zien welke bloggers zij volgt lees hier de post.

Fanny Lyckman

Vooral haar stijl vind ik echt nice! Beetje dat streetstyle. En de afwisseling op haar blog vind ik altijd leuk van de fashion, persoonlijke foto’s en de moodboards. En de foto’s van haar outfits zijn echt super tof! De afwisseling met detail shots wil ik zelf ook weer wat meer gaan doen in mijn outfit posts.
Klik hier voor haar blog.

Eeva Roots

Ook haar volg ik al een tijdje, en voornamelijk via Instagram. Eeva heeft ook meer de streetstyle qua outfits. Alhoewel ze vaak leggings aan heeft waar ik dan geen fan van ben past het wel bij haar. Ze is zelf ook fotografe net zoals mij dus dat maakt het voor mij extra leuk om haar te volgen. Ze komt uit Helsinki en gelukkig blogt ze tegenwoordig vaak in het engels, waardoor ik haar posts ook kan lezen! Ze post ook vaak wat haar inspireert qua stijl maar ook in het leven.
Klik hier voor haar blog.

Kenza Zouiten

Oké kan ik even beginnen met hoe mooi zij eruit zag op haar trouwdag? Voor diegene die haar ook volgen zullen me meteen begrijpen en anders moet je echt even op haar blog kijken. Wat ik van haar blog dus ook heel leuk vind is dat ze naast haar outfit posts ook haar dagelijks leven laat zien. En soms staat er tussendoor een vlog online. Ik volg zelf niet veel vloggers. Eigenlijk maar eentje die noem ik hierna trouwens, maar Kenza vlogt af en toe over bijvoorbeeld haar vakanties en dat vind ik altijd wel leuk om te zien.
Klik hier voor haar blog.

Jamie Li

Haar vlogs zijn echt heerlijk om naar te kijken. Ze is gewoon lekker haarzelf en deelt haar dagelijks leven. Meestal heeft ze iedere week een vlog online maar ze krijgt het voor elkaar dat ze niet saai zijn. Dit is de reden dat ik vaak geen vloggers volg, dan heb je iedere week van die vlogs met: vandaag doe ik dit, vandaag ga ik naar kantoor, vandaag is er dit. Maar bij haar is er een afwisseling met natuurlijk ook wat ze doet maar ze deelt echt haar gedachtes met je, is lekker gek (I like it!) en deelt het leven met haar gezinnetje (haar kids en hubby zijn echt goals). Ze heeft daarnaast ook een blog maar ik moet je bekennen dat ik vaker haar vlogs bekijk.
Klik hier voor haar youtube kanaal en hier voor haar blog.

Ginney Noa

Even serieus haar sneaker collectie, om jaloers op te worden! Ik volg haar al best lang op instagram en ook op haar blog neem ik vaak een kijkje. Haar foto’s zijn altijd echt super nice. Vaak is dat ook een reden dat ik een blog wel of niet volg, door de kwaliteit van de foto’s. Denk dat dat ook wel komt door mijn liefde voor fotograferen. Anway Ginney, haar stijl (en sneakers) is waarom ik haar volg en ze heeft laatst in samenwerking met h&m een campagne gedaan. You go girl!
Klik hier voor haar blog

 

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie