THURSDAY INSPO #4 – BACKPACKS

Ik heb inmiddels al een aantal rugtassen. Ik vind het vooral ideaal want hierdoor kan ik makkelijker mijn DSLR camera mee op pad nemen. En tegenwoordig heb je zoveel leuke verschillende uitvoeringen. Kijk mee naar de twee rugtassen die ik recentelijk aan mijn collectie heb toegevoegd en welke nog op mijn wishlist staan.

 

 

 

Backpacks detail

Forever 21 Backpacks

Deze twee komen van Forever 21. Ik vind het zo makkelijk om mee te nemen en door de verschillende varianten die je tegenwoordig hebt is het ook nog eens fashionable. Zelf vind ik rugtassen vooral voor fotoshoots gewoon handig, ik kan makkelijk mijn camera meenemen en er is plek om eventuele accessoires en benodigdheden mee te nemen. Inmiddels heb ik nu 4 rugtassen. Ik heb ook een kleinere su├Ęde tas van Lamoda, zie de foto hieronder. Die neem ik tegenwoordig voornamelijk mee als ik naar een festival ga. Kan ik makkelijk wat meer spulletjes in kwijt dan in een handtas en vooral op een festival vind ik dat wel heel handig.

Suede backpack

Dan heb ik natuurlijk ook nog een wishlist wat ik nog aan mijn collectie zou willen toevoegen!

 


Backpack zip details – LINK // Backpack star details – LINK // Lace up backpack – LINK

Bij zwarte rugtassen vind ik het altijd wel leuk als er details op zitten zoals hierboven. Een beetje basic door de kleur maar toch met een twist. I like it!

 

Glamorous Backpack – LINK // Lipsy Backpack – LINK // Hype Backpack – LINK

Wat ik leuk vind is om in een outfit net wat kleur toe te voegen door de accessoires, in dit geval met een rugtas. Vaak zijn mijn outfits nogal zwart en dan is een kleurtje toevoegen op deze manier een leuke optie.
De middelste rugtas is als basis wel zwart maar door het bloemenprintje toch vrolijk en beetje kleur.

Liefs,
XXXX

Denise

 

 

 

Deze post bevat affiliate links.

Geef een reactie