VESTIVAL ’15

IMG_7525
IMG_7547
IMG_7550
IMG_7537aa
IMG_3988
On our way!
IMG_4034
IMG_4038
IMG_4051
IMG_4055
August Alsina
IMG_4071


IMG_4080
IMG_4087
IMG_4105


IMG_4026

 

Chantal Bershka dress // Pull&Bear denim jacket // Beautyz necklace // Primark sunglasses // Nike Airforce one low sneakers
Denise Forever21 shirt // H&M blouse // Zara jeans // Nike Airmax one sneakers // Zara sunglasses

Goodmorning guys!

Zoals beloofd een klein verslagje van afgelopen zaterdag op Vestival! We hadden er echt zo naar uitgekeken, en jaa dan valt het dus vaak tegen. Nou is dat niet helemaal waar, maar we hadden er wel echt meer van verwacht.

Met een muziekje in de auto en mooie meezing filmpjes op Snapchat (sorry voor alle mensen die we zo gespamd hebben die dag haha) vertrokken we zaterdag naar Den Haag. Eenmaal daar aangekomen hadden we eigenlijk geen idee waar we onze auto neer konden zetten want het stond echt nergens aangegeven. Toen we het vroegen werden we ook ergens naartoe gestuurd wat nergens op sloeg, maar wij hadden een keer geluk en konden de auto toevallig in een straatje kwijt wat ook nog is gratis was. Toen we door de rij heen waren bij de ingang vroegen we ons af waar we onze bandjes zouden krijgen van de Golden Circle. Wij hebben er overigens geen 130 euro voor betaald, thank God. Maar we werden van het ene naar het andere podium en tentje gestuurd zonder succes. Toen heeft Chantal het maar aan een bezoekster gevraagd en zagen we het dan uiteindelijk. Waar we vervolgens weer een dik half uur moesten wachten. Daardoor hadden we dus ook de eerste artiest gemist. Wat achteraf niet zo heel erg was, maar toch.

Daarna hebben we eigenlijk wel heel de rest van de avond een leuke tijd gehad en de artiesten waren ook echt heel nice! Alleen waren er ook een aantal artiesten en dj’s geschrapt of er was iets misgegaan dat weten we niet precies, maar dat was wel een beetje jammer. Maar de artiesten waar we voor kwamen zoals, Tyga, August Alsina en Chris Brown hebben ons dagje goed gemaakt en daar hebben we ook zeker van genoten! En buiten dat hebben we zelf de grootste lol gehad met mensen kijken, dansjes doen en geweldig mooi vals meezingen.

Op naar het volgende festival, Encoreeee!

Liefs,
Denise & Chantal
XXXX

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie