WHITE AND LEATHER

IMG_5966
IMG_5932IMG_5851
IMG_5975
IMG_6092IMG_6079

Forever 21 shirt // Forever 21 skirt // Nike air max one premium // Forever 21 necklace // Komono sunglasses

Hey!

Yes met dit warme weer kunnen de zomeroutfits uit de kast getrokken worden! Dit rokje is een van mijn favo rokken die ik heb. Bij kouder weer draag ik hem vaak met een zwarte dikke panty, maar met dit weer kan ik hem eindelijk gewoon zo dragen! Yay!
Zoals Chantal altijd mijn kettingen heel leuk jat, doe ik dat met haar zonnebrillen. Stealing each other’s accessories.. That’s what friends are for haha!

Voor morgen heb ik weer wat leuks in de planning! Namelijk dagje naar de efteling met Milou, wat ik vrijdag ook al vertelde in de post! Ondanks dat ik in diezelfde post zei dat ik afgelopen weekend alleen zou gaan werken, werken en nog eens werken heb ik toch nog iets heel leuks gedaan.. Ik ben namelijk gaan Airfsoften! Ik had dit nog nooit eerder gedaan en vond het leuker dan ik had verwacht moet ik je eerlijk bekennen. Voor degene die niet weten wat Airsoft is; Airsoft is een militaire simulatie strijdt tussen twee of meerdere teams. Of beter gezegd; op elkaar schieten met replica’s van echte wapens met kleine balletjes. Pretty badass hah! Gelukkig ben ik zelf niet zo heel vaak geraakt, twee keer op mijn benen en één keer recht bovenop mijn hoofd!

Hopelijk hebben jullie nog leuke plannen deze week!

Liefs,
Denise

XXXX

Geef een reactie