YOU KNOW NOTHING

CG4A5749

CG4A5930

Shirt // Primark blouse // H&M jeans // Asics sneakers

Goodmorning!

And it’s Wednesday again! Wat betekent dat ik deze ochtend weer op school zit. Gister had ik een dag vrij, ben aan de slag gegaan met het bewerken van de portretfoto’s die ik vorige week op school had gemaakt. Een foto heb ik al gepost op mijn Facebook pagina. Klik hier om de foto te bekijken. En als je dan toch op de pagina bent zou ik het super lief vinden natuurlijk als je de pagina gelijk volgt! Afgelopen zaterdag hadden we een feestje bij ons thuis om de verjaardag van mijn zusje nog te vieren. Als cadeau gaan ik en Milou samen met haar naar Ty Dolla $ign in Amsterdam. 1,5 jaar geleden heb ik hem ook al live gezien bij het Encore festival. Verder heb ik afgelopen week eigenlijk alleen maar gewerkt en heb ik gesport.

Vandaag heb ik weer een outfit die ik aan had in Barcelona. Zoals jullie misschien weten ben ik een Game Of Thrones fan en vond ik dit shirt helemaal geweldig natuurlijk. You know nothing Jon Snow! Ben zo benieuwd hoe het volgend seizoen verder gaat, nog even geduld voor het nieuwe seizoen weer begint. De eerste twee foto’s zijn genomen bij Parc Güell en de onderste bij Castell de Montjuïc.

In Barcelona zijn ik en mijn zusje ook nog een avond op stap geweest. We zijn naar club Otto Zutz gegaan. Onderweg daar naartoe kwamen we twee meiden tegen die daar ook heen gingen. Hun stonden op de gastenlijst maar hadden twee introducés teveel opgegeven waardoor wij met hun mee op de gastenlijst naar binnen mochten. Hieronder een foto van de outfits van mij en mijn zusje.

CG4A5961

Denise: Primark shirt // Coolcat skirt // Beautyz necklace
Irene: Steps dress

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie