YOU NEED TO CUT IT

08

Monki shirt // Bershka pants // Puma animal platform sneakers // Rosefield watch

Hi!

Mijn laatste post is alweer drie maanden geleden zag ik net. Long time, long time! Afgelopen maanden ben ik vooral bezig geweest met mijzelf, afstuderen (eindelijk die diploma in the pocket, yes!) en werken. Inmiddels besloten om toch door te studeren, dus ik ga er nog twee jaartjes HBO achteraan plakken. Wispelturige type, je weet het nooit met mij!

Goed, de titel van deze post heeft daar absoluut niks mee te maken natuurlijk. Regelmatig krijg ik de vraag of ik nog wel blog, of schrijf of noem het maar op. Niet dat ik vind dat het nodig is om iets te verantwoorden. Maar, ik schrijf alleen maar hier op de blog als ik daar zin in heb of behoefte aan heb. En in dit geval, ook een leuke shoot achter de rug heb! Denise en ik delen allebei die passie, om leuke en mooie content te maken en daar van alles voor willen doen. Alleen met onze verschillende schema’s gaat dat niet altijd heel goed samen haha. Anyways! Ik vind het dus nog steeds leuk om te schrijven en content te maken voor de blog.

Wat ik zelf minder leuk vind, is al die negativiteit tegenwoordig online. Laatst verveelde ik me eigen en zat ik op een blog te lezen. Daarna scrolde ikzelf door naar de reacties daaronder en man… Wat mensen toch allemaal zeggen tegen elkaar en naar de persoon toe van de blog. Dan denk ik echt: “Hoezo hebben jullie hier Ć¼berhaupt tijd voor??”. Als je Facebook opent of Instagram gaat het ook over niks anders dan meningen van anderen, of juist dat iedereen leuk zegt: “oh ja mij interesseert het allemaal niks wat andere vinden”. Maar wel gaan miepen als ze een like minder hebben dan normaal. Net nog, was er een artiest live op Instagram en het enige wat je ziet in de comments zijn mensen die haar volledig uitschelden. Laatst was er een programma op tv over internet pesten en werd er aan een jongetje gevraagd of hij wel is iemand pestte. Hij zei volmondig nee, terwijl het bewezen was dat hij op internet iemand uit had gescholden. Toen hij daarmee werd geconfronteerd, antwoordde het jongetje met: “Oh ja, maar dat is op internet!”. Ik vond dat heftig en ja ik kan daar moeilijk tegen. Dan hoor ik je denken, waarom zit je dan zelf nog op Social Media? Goede vraag haha, soms vraag ik me dat ook af. Want eerlijk gezegd, word ik er vaak goed chagrijnig van om al die negativiteit voorbij te zien komen. Maar! Daar heb je die mooie ontvolg knop voor. Ik vind het jammer dat iedereen zoveel met andere bezig is dat ze zichzelf vergeten. Terwijl je daar nou juist zoveel aan kan hebben!

Het is allemaal wat tegenwoordig. Al de andere positieve en leuke accounts daarentegen vind ik dan wel weer leuk! Daar kun je veel inspiratie uithalen vind ik, voor jezelf of in ons geval voor onze blog.

Accounts die ik leuk en inspirerend vind deel ik dan ook maar al te graag! Hierbij heb ik het over accounts op Instagram. Een aantal vrouwen die ik de moeite waard vind, zowel op fashion gebied als hun mindset die mij aanspreekt zijn:
– Mayralouise
– Lisavancuijk
– Madeleinebitci
– Esmeetrouw
– Ingervierhout
– Thecurvyinsta
– Mrsjamieli
– Girlonkicks

Als het aan mij lag deden we alleen nog maar lief tegen elkaar overal. Spread the love peeps, spread the love!

Liefs,
Chantal
XXXX

Geef een reactie